Puh. 0504923990/0458641442
moottoribg

Moottoripyörät

A2 -luokat

A -luokat

Luokkakorotukset

Mopo

Mopokortti

Moottoripyörä ja mopo

Meillä mopo- ja moottoripyöräopetus tapahtuu aina yksilöllisesti. Meillä ammattitaitoiset opettajat ajavat aina opetustilanteessa moottoripyörällä oppilaan mukana.

Lisäämme kursseja kesän edetessä!

Mopo

Mopokortti AM120
300€

Opetus sisältää:

 • 4 teoriatuntia
 • 3 ajotuntia, käsittely- ja liikenneopetus
 • sähköinen oppimateriaali
 • käsittelykoe mopolla

Muut kustannukset; ajokorttilupamaksu 39€ ( netissä tehtynä 24€ ) ja tutkintomaksut 72€

Voit aloittaa kurssin silloin kun sinulle sopii. Mopokurssi aloitetaan teoriatunneilla, jotka järjestämme etänä virtuaalisesti. Ilmoittaudu seuraavalle vapaana olevalle kurssille ja saat ohjeet sähköpostiisi kurssin aloitukseen liittyen. Teoriatunteja on yhteensä 4 tuntia ja voit kuunnella tunnit milloin haluat. Teoriatunneilla opettelemme mm. liikennesäännöt, liikennemerkit ja ennakoivaa ajamista. Teoriatuntien tarkoitus on luoda hyvä pohja käytännön harjoituksiin. Saat myös käyttöösi monipuolisen oppimateriaalin.

Teoriakokeen jälkeen sovimme ajotunnit oppilaan oman aikataulun mukaan. Ajotunteja on yhteensä 3 tuntia. Ajotunnit aloitamme käsittelyharjoituksilla käsittelykentällä ja taitojen kehittyessä etenemme erilaisiin liikennetilanteisiin.

Teoriakokeeseen pääsee 1kk aikaisemmin ennen kuin täytät 15 vuotta. Myöskin teoriatunnit tulee olla käytynä. Kun olet tarpeeksi valmistautunut ja harjoitellut tarpeeksi, varaamme sinulle ajan teoriakokeeseen.

Käsittelykokeeseen pääsee kun olet täyttänyt 15 vuotta, teoriakoe on suoritettu ja kaikki ajotunnit on ajettu. Käsittelykokeen jälkeen saat välittömästi ajo-oikeuden ja itsenäinen ajoharjoittelu liikenteessä alkaa. Turvallisia kilometrejä!

Moottoripyörä

Moottoripyöräkortti A1 / A2 / A
500€

Opetus sisältää:

 • 4 teoriatuntia
 • 5 ajotuntia, käsittely- ja liikenneopetus
 • käsittely- ja ajokoe moottoripyörällä
 • sähköinen oppimateriaali

Muut kustannukset; ajokorttilupamaksu 39€ ( netissä tehtynä 24€ ) ja tutkintomaksut 114€

Moottoripyöräkurssi aloitetaan teoriatunneilla. Järjestämme teoriatunnit etänä virtuaalisesti. Ilmoittautumisen jälkeen saat ohjeet kuinka tunneille osallistutaan. Moottoripyöräkurssiin kuuluu yhteensä 4 teoriatuntia. Teoriatunneilla käymme läpi moottoripyörän rakennetta, ajovarusteiden tärkeyttä, turvallista ajamista liikenteessä sekä kaupungissa että maantiellä. Saat myös käyttöösi monipuolisen kotiharjoitteluohjelman.

Ajotunteja on yhteensä 5 tuntia. Ajotunnit aloitamme kun olet kuunnellut kaikki teoriatunnit. Ajotunnit sovimme oppilaan oman aikataulun mukaan. Ajotunnit aloitamme käsittelykentältä, jossa harjoittelemme ensin moottoripyörän käsittelytehtävät. Taitojen kehittyessä siirrymme erilaisiin liikennetilanteisiin ja opettelemme ajamisen sekä kaupungissa että maantiellä. Liikenteessä opetustilanne tapahtuu radiopuhelimen välityksellä opettajan ajaessa aina oppilaan perässä moottoripyörällä eikä henkilöautolla. Näin opetuksesta saadaan tehokkaampaa ja turvallisempaa.

Kun olet tarpeeksi valmistautunut ja harjoitellut kokeeseen, varaamme ajan teoriakokeeseen.

Käsittely- ja ajokokeeseen pääset kun teoriakoe on suoritettu ja kaikki ajotunnit on ajettu. Hyväksytyn käsittelykokeen ja ajokokeen jälkeen saat välittömästi ajo-oikeuden ja itsenäinen ajoharjoittelu alkaa. Turvallisia kilometrejä!

A1-A2 ja A2-A

Moottoripyöräkortin korotus
450€

Opetus sisältää:

 • 2 teoriatuntia
 • 5 ajotuntia autokoulun pyörällä
 • ei tutkintoja
 • (todistus ajovarmalle)