Puh. 0504923990/0458641442
moottoribg

Moottoripyörät

A2 -luokat

A -luokat

Luokkakorotukset

Mopo

Mopokortti

Mopo

Meillä mopo-opetus tapahtuu aina yksilöllisesti. Meillä ammattitaitoiset opettajat ajavat aina opetustilanteessa moottoripyörällä oppilaan mukana.

Mopo

Mopokortti AM120
300€

Opetus sisältää:

  • 4 teoriatuntia
  • 3 ajotuntia, käsittely- ja liikenneopetus
  • sähköinen oppimateriaali
  • käsittelykoe mopolla

Muut kustannukset; ajokorttilupamaksu 39€ ( netissä tehtynä 24€ ) ja tutkintomaksut 72€

Voit aloittaa kurssin silloin kun sinulle sopii. Mopokurssi aloitetaan teoriatunneilla, jotka järjestämme etänä virtuaalisesti. Ilmoittaudu seuraavalle vapaana olevalle kurssille ja saat ohjeet sähköpostiisi kurssin aloitukseen liittyen. Teoriatunteja on yhteensä 4 tuntia ja voit kuunnella tunnit milloin haluat. Teoriatunneilla opettelemme mm. liikennesäännöt, liikennemerkit ja ennakoivaa ajamista. Teoriatuntien tarkoitus on luoda hyvä pohja käytännön harjoituksiin. Saat myös käyttöösi monipuolisen oppimateriaalin.

Teoriakokeen jälkeen sovimme ajotunnit oppilaan oman aikataulun mukaan. Ajotunteja on yhteensä 3 tuntia. Ajotunnit aloitamme käsittelyharjoituksilla käsittelykentällä ja taitojen kehittyessä etenemme erilaisiin liikennetilanteisiin.

Teoriakokeeseen pääsee 1kk aikaisemmin ennen kuin täytät 15 vuotta. Myöskin teoriatunnit tulee olla käytynä. Kun olet tarpeeksi valmistautunut ja harjoitellut tarpeeksi, varaamme sinulle ajan teoriakokeeseen.

Käsittelykokeeseen pääsee kun olet täyttänyt 15 vuotta, teoriakoe on suoritettu ja kaikki ajotunnit on ajettu. Käsittelykokeen jälkeen saat välittömästi ajo-oikeuden ja itsenäinen ajoharjoittelu liikenteessä alkaa. Turvallisia kilometrejä!